I want! (bokogmedia.no)

Jeg sitter for tiden og titter på julegaver til de flotte menneskene rundt meg, men det er vanskelig å ikke selv komme over ting man sikler på selv....  Men det er jo egentlig ikke så veldig dumt, for da vet jeg hva jeg skal svare når folk spør hva jeg (vi) ønsker meg (oss) til jul!

Her er 4 av tingene jeg sikler mest på på www.bokogmedia.no:
(BILDER OG TEKST ER HENTET FRA NETTSIDEN)






Forlagets omtale om boka "EKTESKAPETS FIRE ÅRSTIDER" 
Våre ekteskap er i stadig forandring, hele tiden i bevegelse fra én årstid til en annen. Kanskje ikke hvert år, slik som i naturen, men like visst og uunngåelig. Syklusen gjentar seg mange ganger i løpet av et ekteskap, akkurat slik årstidene gjentar seg i naturen. Hver årstid har sine utfordringer, men bærer også i seg muligheter for emosjonell sunnhet og lykke. Hensikten med denne boken er å hjelpe deg og ektefellen din å finne ut hvilken årstid dere befinner dere i for øyeblikket, gi dere et felles språk til å drøfte situasjonen, og gi dere praktiske tips som kan hjelpe dere å bygge et sterkere og bedre ekteskap. PRIS: 298,-







Beskrivelse av DVD'en "I GODE OG ONDE DAGER"
"Maler et komplett bilde av evig kjærlighet." - Redaktør 'Today's Christian Woman'
En kristens umulige utfordringer om tro, fristelse og hengivenhet påvirker hele hans familie. Jesu Kristi seirende kraft vil inspirere alle som ser denne filmen.
I gode og onde dager er en rørende kjærlighetshistorie om John og Ellen Brighton. Sammen står de ansikt til ansikt med en grusom sykdom som enten vil stadfeste deres kjærlighet eller ødelegge deres ekteskap. De står i en situasjon som bare kan overvinnes med kjærlighetens kraft i praksis.
Phil Brighton, Johns bror og forretningspartner, lever et hektisk liv og forstår ikke hvordan noen så desperat kan klamre seg til en tro og liv som aldri vil bli det samme. Gjennom Johns kamp øyner Phil et håp.
I gode og onde dager illustrerer viktigheten av å leve etter Guds prinsipper i en verden som leter etter svar. Liv og familier vil bli forandret for alltid.
"Griper ditt sinn, ditt hjerte og din sjel."- Dr. Ted Baehr, Movieguide"Maler et komplett bilde av evig kjærlighet."-Ramona Cramer Tucker, Redaktør 'Today's Christian Woman' 




Beskrivelse av DVD'en "NOT EASILY BROKEN"
Veien til ekte kjærlighet er ikke enkel. Bare spør Dave og Clarice Johnson. Etter mange års ekteskap blir deres følelser for hverandre satt hardt på prøve. I kjølvannet av en bilulykke som midlertidig setter Clarice ut av spill, må paret kjempe mot fysiske fristelser, økonomiske vanskeligheter og følelsesmessige utfordringer som truer deres kjærlighet til hverandre. Til slutt må de bestemme seg for om de løftene de har gitt skal være enkle å bryte i denne gripende filmen basert på den inspirerende og bestselgende romanen av T.D. Jakes. 





Beskrivelse av DVD'en "FACING THE GIANTS"
Det er ikke vanskelig å kåre denne filmen til kanskje årets beste. En film som burde være i et hvert hjem og som passer for alle mellom 11 og 80 år. I løpet av de 6 årene trener Taylor har vært trener for high-schoollaget, har de aldri vunnet en sesong. Når han får vite at en gruppe fedre til high school-elevene i hemmelighet prøver å få ham avsatt, blir han nedtrykt og deprimert. Men han søker trøst i sin kristne tro og finner et større mål for fotball-laget sitt.




I want! <3 Noen av tingene du kunne tenke deg?


Camilla Malvine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar